Resultaten voor Rotterdam homeopaat

 
Rotterdam homeopaat
15 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Rotterdam.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 15 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Rotterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Rotterdam is een 9.0 op basis van 27 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland is een 8.8.
Homeopathievergelijker.nl Rotterdam homeopaat Alles over homeopathie!
Zo vindt u makkelijk informatie over de locatie waar zij gevestigd zijn, de prijzen voor een consult, hoe andere patiƫnten de homeopaat waarderen en wat de wachttijd is. Klik hier om direct op zoek te gaan naar uw homeopaat in Rotterdam.
Homeopathie in Rotterdam Prinsenland.
Ilse Boekhout praktijk voor klassieke homeopathie Home.
en op Jan Schoutenstraat 21, Rotterdam, zie routebeschrijving. De praktijktijden daar zijn als volgt.: Donderdag van 10.00 tot 16.00. Vrijdag van 10.00 tot 16.00. Consulten vinden uitsluitend op afspraak plaats. U kunt mij altijd bellen, het liefst tijdens kantooruren, voor het maken van een afspraak of informatie. Krijgt u geen gehoor, spreekt u dan een boodschap in, ik bel u zo spoedig mogelijk terug. Ik ben aangesloten bij de NVKH, waardoor vele zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering een gedeelte of de gehele consultprijs, zie tarieven, vergoeden. Een doorverwijzing van uw huisarts heeft u niet nodig. De vergoeding valt niet onder het eigen risico. Omdat ik lid ben van de NVKH sinds 1997 weet u dat ik als klassiek homeopaat een gedegen opleiding heb genoten en mij door trainingen en bijscholingen blijf verdiepen in de homeopathie.
BRINKHOMEOPATHIE.
WELKOM OP MIJN WEBSITE. ALGEMEEN ARTS EN ARTS VOOR INTEGRALE GENEESKUNDE, HOMEOPATHIE EN BIORESONANTIETHERAPIE IN ROTTERDAM EN BEEKBERGEN bij APELDOORN GELDERLAND. TELEFONISCHE AFSPRAAK: 06-20626391. PETITIE OM DE COMPLEMENTAIR WERKENDE ARTSEN IN HET BIGREGISTER TE HOUDEN KLIK HIER. ACTUEEL: HOMEOPATHIE WEER IN DISCREDIET GEBRACHT.
homeopathie-rotterdam.nl.
Homeopaat in Rotterdam homeopaat-info.nl.
Klassieke Homeopathie Ilse Boekhout Rotterdam. Sinds 1997 werkzaam als homeopaat. Sinds eind 2012 gevestigd in het Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam in Kralingen. Lid van de NVKH waardoor een consult geheel of. Praktijk voor Klassieke Homeopathie voor mens en dier Barbra Verschuur Rotterdam.

Contacteer ons