Zoeken naar homeopaat rotterdam

 
homeopaat rotterdam
BRINKHOMEOPATHIE.
WELKOM OP MIJN WEBSITE. ALGEMEEN ARTS EN ARTS VOOR INTEGRALE GENEESKUNDE, HOMEOPATHIE EN BIORESONANTIETHERAPIE IN ROTTERDAM EN BEEKBERGEN bij APELDOORN GELDERLAND. TELEFONISCHE AFSPRAAK: 06-20626391. PETITIE OM DE COMPLEMENTAIR WERKENDE ARTSEN IN HET BIGREGISTER TE HOUDEN KLIK HIER. ACTUEEL: HOMEOPATHIE WEER IN DISCREDIET GEBRACHT.
Jos Baars Homeopathie Welkom.
3079 DE Rotterdam. Homeopathie is aan het einde van de 18 e eeuw als geneeswijze ontdekt door de Duitse arts Samuel Hahnemann. Hahnemann onderzocht het effect van geneesmiddelen op gezonde mensen en hij ontdekte dat een middel bruikbaar was om een aandoening te behandelen als dat middel bij een gezond persoon verschijnselen opwekte, die bij die aandoening horen.
BKHD Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren.
Heeft u vragen of opmerkingen of bent u zelf een klassiek homeopaat voor dieren en wilt u lid worden, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Dat kan door een e-mail te sturen naar post@bkhd.nl. Bent u een afgestudeerd klassiek dieren homeopaat of nog in opleiding en wilt u een aanvraag doen voor een geregistreerd lidmaatschap?
Praktijk voor Homeopathie Rotterdam: Mw. T. Trotsenburg.
Trotsenburg is 35 jaar werkzaam geweest als jeugdarts en is sinds 1993 homeopathisch arts. Zij is aangesloten bij de Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde. De praktijk is gevestigd in Rotterdam Ommoord en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer door o.a.
Homeopathie in Rotterdam Prinsenland.
Vereniging Homeopathie.
3066 HB, te Rotterdam. Annemoon Klassieke Homeopathie. Vermazeren Klassiek homeopaat, NVKH. 5984 NZ, te Koningslust. Annet Ellenbroek Klassiek Homeopaat. Ellenbroek Klassiek homeopaat, NVKH. 7651 KT, te Tubbergen. Antakarana praktijk voor Klassieke Homeopathie. Mevr H.S.C Valk Klassiek homeopaat, NVKH. 4671 AE, te Dinteloord.
Homeopathie Natuurlijk beter met klassieke homeopathie.
Dan is onze e-learning homeopathie op Hbo-niveau aan de Homeopathie Academie Nederland wellicht iets voor jou. Online homeopathie studeren gecombineerd met interactieve praktijkdagen. Je wordt opgeleid tot een professioneel homeopaat, met alle deskundigheid om succesvol in de praktijk te kunnen functioneren.
Praktijk voor natuurgeneeskunde en homeopathie E.M. Leechburch Auwers Kennismaking.
Wat is homeopathie? Met welke klachten naar de homeopaat? Homeopathie en kinderen. Homeopathie en zwangerschap. Vragenlijst voor het eerste consult. Mijn naam is Els Leechburch Auwers. Ik ben geboren in Den Haag en na zon 15 jaar in het Westland te hebben gewoond en gewerkt De Lier, Den Hoorn, sinds 5 jaar weer terug in mijn geboortestad, in de directe nabijheid van Rijswijk en Wateringen. Ik ben moeder van twee kinderen, inmiddels 20 en 23 jaar, waar ik nog steeds volop van geniet. Ruim 30 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Het startpunt was de opleiding hbo Verpleegkunde, gevolgd door een kinderspecialisatie. Hierna was ik zon 6 jaar werkzaam als kinderverpleegkundige het Academisch Ziekenhuis te Leiden. Na de lerarenopleiding Verpleegkunde werkte ik een vijftal jaren als praktijkcoƶrdinator en docent Kinderverpleegkunde aan de opleiding van het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. Ruim 5 jaar studeerde ik aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde Hippocrates te Bloemendaal, waar ik naast Klassieke Homeopathie ook in Natuurgeneeskunde afstudeerde. In 1995 startte ik mijn huidige praktijk voor homeopathie en natuurgeneeskunde, waarin ik mij voornamelijk toeleg op klassieke homeopathie.

Contacteer ons