Zoeken naar homeopaat rotterdam

 
homeopaat rotterdam
Homeopaat in Rotterdam homeopaat-info.nl.
Kaart weergeven Homeopaat in Rotterdam. Astrid van Houwelingen, praktijk voor klassieke homeopathie Rotterdam. Praktijk voor klassieke homeopathie. Brink E A Rotterdam. Arts voor homeopathie en bioresonantietherapie. Praktijk voor Klassieke Homeopathie voor mens en dier Barbra Verschuur Rotterdam. Praktijk voor klassiek homeopathische behandelingen voor mensen en dieren in Rotterdam.
Praktijk voor Homeopathie Rotterdam: Mw. T. Trotsenburg.
Trotsenburg is 35 jaar werkzaam geweest als jeugdarts en is sinds 1993 homeopathisch arts. Zij is aangesloten bij de Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde. De praktijk is gevestigd in Rotterdam Ommoord en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer door o.a.
15 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Rotterdam.
Artsenpraktijk voor alternatieve geneeskunde. 15 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Rotterdam. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 15 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Rotterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Rotterdam is een 9.0 op basis van 30 waarderingen.
Homeopathie in Rotterdam Prinsenland.
homeopathie-rotterdam.nl.
BRINKHOMEOPATHIE.
ALGEMEEN ARTS EN ARTS VOOR INTEGRALE GENEESKUNDE, HOMEOPATHIE EN BIORESONANTIETHERAPIE IN ROTTERDAM EN BEEKBERGEN bij APELDOORN GELDERLAND. TELEFONISCHE AFSPRAAK: 06-20626391. Uw zelfherstellend vermogen wordt direct gestimuleerd en uw lichaam wordt weer in balans gebracht met als resultaat verbetering van uw gezondheid.
homeopathie.
Geïnteresseerd in mensen en gezondheid? Dan is onze e-learning homeopathie op Hbo-niveau aan de Homeopathie Academie Nederland wellicht iets voor jou. Online homeopathie studeren gecombineerd met interactieve praktijkdagen. Je wordt opgeleid tot een professioneel homeopaat, met alle deskundigheid om succesvol in de praktijk te kunnen functioneren.
Ilse Boekhout praktijk voor klassieke homeopathie Home.
en op Jan Schoutenstraat 21, Rotterdam, zie routebeschrijving. De praktijktijden daar zijn als volgt.: Donderdag van 10.00 tot 16.00. Vrijdag van 10.00 tot 16.00. Consulten vinden uitsluitend op afspraak plaats. U kunt mij altijd bellen, het liefst tijdens kantooruren, voor het maken van een afspraak of informatie. Krijgt u geen gehoor, spreekt u dan een boodschap in, ik bel u zo spoedig mogelijk terug. Ik ben aangesloten bij de NVKH, waardoor vele zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering een gedeelte of de gehele consultprijs, zie tarieven, vergoeden. Een doorverwijzing van uw huisarts heeft u niet nodig. De vergoeding valt niet onder het eigen risico. Omdat ik lid ben van de NVKH sinds 1997 weet u dat ik als klassiek homeopaat een gedegen opleiding heb genoten en mij door trainingen en bijscholingen blijf verdiepen in de homeopathie.

Contacteer ons