Resultaten voor cursus homeopathie

 
cursus homeopathie
Home Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie.
De cursus is een uitgebalanceerde mix tussen e-learning en klasikale lessen. Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie HBO niveau. Het Opleidingscentrum voor Klassieke Homeopathie OCKH is een praktische en moderne opleiding tot klassiek homeopaat op HBO niveau. De werkwijze en theorie zijn gebaseerd op beproefde methoden van de afgelopen ruim 200 jaar.
Homeopathie Academie Nederland Dé homeopathie opleiding van NL.
Naast verdieping in de filosofie en grondbeginselen van de homeopathie leer je tijdens de opleiding homeopathische geneesmiddelenkennis Materia Medica van de belangrijkste homeopathische middelen die je kunt inzetten bij klachten tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Meer over homeopathie en verloskunde.
Opleiding Basiscursus Homeopathie SORAG Opleidingen en Cursussen.
Wanneer je de Basiscursus Homeopathie wilt volgen moet je wel enigszins op de hoogte zijn van de grondprincipes van de homeopathie. Heb je de Introductiecursus Homeopathie gevolgd, of de cursus Natuurlijk Genezen van de Leidse Onderwijsinstellingen of een deelopleiding bij een academie voor natuurgeneeskunde of homeopathie, dan kun je direct deelnemen aan de Basiscursus Homeopathie.
Basiscursus homeopathie Introductie.
Elk jaar geven wij op vier vrijdagmiddagen in Zwolle en 4 zaterdagen in Amsterdam een basiscursus homeopathie om belangstellenden meer inzicht te geven in de homeopathie als geneeswijze. Deze cursus is dé ideale manier om met homeopathie in het algemeen, het vak of onze opleiding kennis te maken.
Homeopathie voor dieren? Volg de cursus Homeopathie voor dieren van CIVAS!
Homeopathie voor dieren: wat leert u? Met de cursus Homeopathie voor dieren leert u álle principes van de homeopathie kennen en ontdekt u hoe u tot een perfecte medicijnkeuze kunt komen. Elke les gaat in op een aantal belangrijke homeopathische remedies.
Academie voor Klassieke Homeopathie Welkom.
Klassieke homeopathie thuis leren toepassen? Kom meedoen met onze cursus eerste hulp met homeopathie. Leer verantwoord omgaan met homeopathie en ziekte. Kom mee doen met de EHBO cursus. Op de hoogte blijven van onze open dagen en cursussen? Een paar maal per jaar sturen we een nieuwsbrief rond met actuele cursussen.
Cursus Zelf doen 2018 Centrum voor Klassieke Homeopathie.
Met homeopathische middelen kunt u acute klachten en ongevallen veelal goed zelf behandelen. Wilt u ook kennis maken met de basisprincipes van de klassieke homeopathie, en leren deze zelf toe te passen? In deze praktische cursus over zelf doen met klassieke homeopathie kan dat.
Opleidingen Vereniging Homeopathie.
De Koninklijke Vereniging Homeopathie zet zich in voor een optimale toegankelijkheid van homeopathie. Daarom overleggen we met politiek. Via het Homeopathie Magazine HM, de nieuwsbrief en Facebook houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom homeopathie en.

Contacteer ons