Meer resultaten voor pms homeopathie

 
pms homeopathie
Onderzoek PMS Homeopathie.nl, dé onafhankelijke website over homeopathie.
In de zomer van 2014 werden veelbelovende resultaten gepubliceerd van een Nederlands observationeel onderzoek over homeopathische behandeling van 77 vrouwen met premenstrueel syndroom PMS / premenstruele klachten 1. Bijzonder aan dit onderzoek waren het gebruik van een speciaal ontworpen homeopathische vragenlijst en een behandelalgoritme, alsmede de lange duur van de follow-up: 9 maanden. Het onderzoek werd uitgevoerd in 20 praktijken van in homeopathie gespecialiseerde artsen.
Praktijk voor natuurgeneeskunde.
Omdat PMS door zoveel verschillende aspecten kan ontstaan of verergeren, is het een klacht waarbij ondersteuning op zowel emotioneel gebied, als met aanpassen van de voeding, aanvulling met voedingssupplementen en/ of kruiden een positief effect kan hebben. Ook met homeopathie worden goede resultaten bereikt bij hormonale problemen.
Klassieke Homeopathie Lia Opstal-DeesPMS, Pre-menstrueel syndroom: een holistische benadering.
Klassieke homeopathie kan goede begeleiding geven, als een vrouw PMS heeft en weer naar balans zoekt. Transformatie van jouw pijnklachten, jouw stemmingswisselingen, jouw verlies van energie, jouw diepe gevoelens van down zijn en overheersende angsten is dan de doelstelling. Niet door PMS onder controle te krijgen, maar wel door te gaan begrijpen wat PMS jou te vertellen heeft.
VSM bij PMS-klachten.
PMS komt vaker voor bij vrouwen tussen de 35 en 45 jaar. Als je PMS hebt kan je het gevoel hebben dat je door je omgeving niet begrepen en niet serieus genomen wordt, je bent dan overprikkeld door gebeurtenissen van buitenaf.
PMS? Premenstrueel syndroom, symptomen en klachten A.Vogel.
Wat zijn symptomen en klachten van PMS? Voedingsadvies bij PMS. Wat is PMS? Naar schatting 20 tot 50% van de vrouwen krijgt last van het zogenaamde premenstruele syndroom PMS; ze raken emotioneel wat uit hun evenwicht en zijn soms huilerig of humeurig, vooral vlak vóór de menstruatie.
Onderzoek: Homeopathie en premenstruele klachten PMS Vereniging Homeopathie.
De omvang van de studie was klein en daarom werden kleine verschillen verwacht. Door de hoge, positieve uitkomst ten gunste van homeopathie wordt door de onderzoekers geconcludeerd dat vervolgonderzoek naar de werking van homeopathie bij PMS onder grotere groepen vrouwen noodzakelijk is.
Homeopathie van A tot Z: Menstruatieklachten Homeopathische Praktijk, Jan Bol, Groningen.
In september 1996 werd de eerste aflevering van deze artikelenreeks over homeopathie gepubliceerd in de wijkkrant Nummer 1. Inmiddels zijn we meer dan 70 publicaties en ruim 15 jaar verder! Wilt u een eerder verschenen artikel nog eens nalezen: op de website staan alle artikelen die eerder in de Nummer 1 verschenen zijn. In de serie A tot Z gaat het deze keer over de menstruatie en het premenstruele syndroom PMS.
Zo kom je van je PMS af Gezondheidsnet.
Wanneer de klachten te wijten zijn aan PMS, verdwijnen ze wellicht plots op de dag dat je menstrueert. Een dikke week later komen ze dan weer terug. Meestal krijgen vrouwen voor het eerst PMS rond hun dertigste jaar of na een zwangerschap.

Contacteer ons