Meer resultaten voor homeopathie cursus

 
homeopathie cursus
Academie voor Klassieke Homeopathie Welkom.
Klassieke homeopathie thuis leren toepassen? Kom meedoen met onze cursus eerste hulp met homeopathie. Leer verantwoord omgaan met homeopathie en ziekte. Kom mee doen met de EHBO cursus. Op de hoogte blijven van onze open dagen en cursussen? Een paar maal per jaar sturen we een nieuwsbrief rond met actuele cursussen.
Opleiding Basiscursus Homeopathie SORAG Opleidingen en Cursussen.
Wanneer je de Basiscursus Homeopathie wilt volgen moet je wel enigszins op de hoogte zijn van de grondprincipes van de homeopathie. Heb je de Introductiecursus Homeopathie gevolgd, of de cursus Natuurlijk Genezen van de Leidse Onderwijsinstellingen of een deelopleiding bij een academie voor natuurgeneeskunde of homeopathie, dan kun je direct deelnemen aan de Basiscursus Homeopathie.
Cursus Zelf doen 2018 Centrum voor Klassieke Homeopathie.
Met homeopathische middelen kunt u acute klachten en ongevallen veelal goed zelf behandelen. Wilt u ook kennis maken met de basisprincipes van de klassieke homeopathie, en leren deze zelf toe te passen? In deze praktische cursus over zelf doen met klassieke homeopathie kan dat.
Homeopathie voor dieren? Volg de cursus Homeopathie voor dieren van CIVAS!
Homeopathie voor dieren: wat kunt u ermee? De cursus Homeopathie voor dieren is een zeer waardevolle kennisbron voor therapeuten en asielmedewerkers die dieren op natuurlijke wijze willen behandelen. Na succesvolle afronding van deze cursus kunt u dieren op verantwoorde wijze met homeopathische middelen behandelen.
Basiscursus homeopathie Introductie.
Elk jaar geven wij op vier vrijdagmiddagen in Zwolle en 4 zaterdagen in Amsterdam een basiscursus homeopathie om belangstellenden meer inzicht te geven in de homeopathie als geneeswijze. Deze cursus is dé ideale manier om met homeopathie in het algemeen, het vak of onze opleiding kennis te maken.
Cursus EHBO met homeopathie Klassieke Homeopathie.
Hooikoorts en homeopathie. Vaccinaties en homeopathie. Kinderziektes en homeopathie. Kanker en homeopathie. Borstvoeding en homeopathie. Stel een vraag. Home Agenda Cursus EHBO met homeopathie. Cursus EHBO met homeopathie. 29 maart 2014. Eerste hulp met Homeopathie Klassiek homeopaat Bowine Eisenga organiseert in mei en juni de.
Opleidingen Vereniging Homeopathie.
Help mee om homeopathie toegankelijk te houden. Word nu lid en ontvang een mini-abonnement op gezondNU t.w.v. Nieuws en evenementen. 16-5: Cursus: Kennismaken met Homeopathie Oud-Beijerland. Je leert de basisprincipes van de klassieke homeopathie én diverse EHBO-middelen toepassen. 20-21 mei: Appelparade, Lisserbroek.
Vergelijk 23 Homeopathie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Snel aan het werk in een leuke winkel? Volg de cursus Verkoop in de Drogisterij Klanten adviseren. Tips geven over. Thuisstudie 324 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Opleiderscore: star 67, NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 67, uit 90 ervaringen. Dienstverlenend ingesteld en gezonde interesse in zorg? Word drogist Ben je dienstverlenend ingesteld en wil je graag mensen op maat advise. Thuisstudie 624 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Opleiderscore: star 67, NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 67, uit 90 ervaringen. Homeopathie Totaaloverzicht van de achtergronden en productkennis met het oog op gezond leven.

Contacteer ons