Meer resultaten voor homeopathisch arts

 
homeopathisch arts
Ilonka de Vos, Homeopathisch Arts Coach.
Op 1 januari 2009 ben ik gevestigd als homeopathisch arts in Wateringen. Via deze website wil ik u laten kennismaken met mijn praktijk. Als homeopathisch arts ben ik lid van de artsenvereniging voor integrale geneeskunde AVIG en daaronder valt de vakgroep homeopathisch artsen Nederland VHAN.
Voor een wetenschappelijke benadering van homeopathie.
Conferentie Homeopathie meer dan placebo? Conferentie Homeopathie en holisme. De Stichting VHAN ondersteunt wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de homeopathische geneeskunde en bevordert de verspreiding van wetenschappelijke kennis over deze methode. Homeopathie in het kort. Wat is homeopathische geneeskunde?
Alles over homeopathie Laila Alberts.
Mensen die hiervoor advies vragen raad ik altijd aan om een afspraak te maken of om een homeopathisch arts in de buurt te zoeken. Indien u een homeopathisch middel gekregen heeft van een collega, is het voor mij niet makkelijk om uitleg te geven wat het middel bij u zal gaan doen omdat ik u niet ken.
Welkom op de Praktijk voor Homeopathie van dokter Zethoven Praktijk Dokter Zethoven.
Mocht u echter vragen hebben over uw specifieke probleem druk dan op contact, bel mij op of stel een vraag in het contactformulier. Ik ben nu bijna 40 jaar praktiserend arts en heb zeer veel mensen en kinderen met mijn homeopathische behandeling kunnen en mogen behandelen.
Behandelaars Vereniging Homeopathie.
Arts voor homeopathie of klassiek homeopaat? Indien je een homeopathisch consult overweegt is het goed om even stil te staan bij de vraag of je een arts voor homeopathie of een klassiek homeopaat wilt raadplegen. Zowel artsen voor homeopathie als klassiek homeopaten hebben een opleiding in de klassieke homeopathie gevolgd.
home Artsenpraktijk voor homeopathie.
Paul Fruijtier, arts. 5241 CM Rosmalen. tel: 073 5211126. Welkom op de website van de Artsenpraktijk voor Homeopathie te Rosmalen! Homeopathie heeft bewezen een goed alternatief te zijn voor veel klachten die met reguliere geneeskunde nog moeilijk te behandelen zijn.

Contacteer ons