Meer resultaten voor vereniging homeopathie

 
vereniging homeopathie
Sociale kaart Nederland Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland KVHN.
Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland KVHN. De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland is een onafhankelijke consumenten-belangenorganisatie. U kunt bij ons terecht voor adressen van homeopaten in uw regio die zijn aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, waar oa. opleiding en klacht en tuchtrecht adequaat zijn ingevoerd.
KVHN Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland.
De Vereniging Homeopathie streeft naar een situatie waarbij de patiƫnt de vrijheid heeft om zelf te kiezen voor reguliere of complementaire zorg en zijn zorgvraag kan neerleggen bij een adequaat opgeleide behandelaar. Wij gaan voor een goed opgeleide praktijkvoerder die.:
Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland Wikipedia.
De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland KVHN, ook kortweg Vereniging Homeopathie genoemd, is een in 1886 opgerichte consumenten belangenorganisatie. De KVHN geeft informatie over klassieke homeopathie, verricht lobbywerk voor de sector en treedt in overleg, onder meer met verzekeraars en de Nederlandse overheid.
Geef.nl.
Vereniging Homeopathie.
Daarom overleggen we met politiek. Via het Homeopathie Magazine HM, de nieuwsbrief en Facebook houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom homeopathie en. De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland heeft vele wetenschappelijke onderzoeken verzameld en laten vertalen.
Homeopathie verenigingen Klassieke Homeopathie.
Homeopathie en Verloskunde Altijd al willen weten hoe homeopathie werkt! Volg twee introductiedagen. Er zijn in Nederland twee landelijke verenigingen die zich inzetten voor de klassieke homeopathie. Dit zijn de Nederlandse Vereniging Klassieke Homeopathie NVKH en de Vereniging Homeopathisch Artsen Nederland VHAN.

Contacteer ons