Meer resultaten voor academie voor klassieke homeopathie

 
academie voor klassieke homeopathie
Opleidingen Vereniging Homeopathie.
AVKH Academie voor Klassieke Homeopathie Zwolle. AVKH Academie voor Klassieke Homeopathie Amsterdam. Homeopathie Academie Nederland Almelo. HvNA Opleiding voor Natuurgeneeskunde en Homeopathie Arnhem. OCKH Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie Eindhoven. OCKH Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie Utrecht. VVH Opleiding Homeopathie in de Verloskundige praktijk.
Homeopathie Academie Nederland Dé homeopathie opleiding van NL.
Voor verloskundigen die in hun dagelijkse praktijk gebruik willen maken van klassieke homeopathie biedt de HAN in samenwerking met de VVH een 1-jarige, post-hbo-opleiding: Homeopathie en Verloskunde. Na afloop van deze specialisatie is de verloskundige in staat zelfstandig te functioneren als professioneel verloskundig-homeopaat. Naast verdieping in de filosofie en grondbeginselen van de homeopathie leer je tijdens de opleiding homeopathische geneesmiddelenkennis Materia Medica van de belangrijkste homeopathische middelen die je kunt inzetten bij klachten tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Meer over homeopathie en verloskunde. Wil je meer informatie ontvangen? Ben je net als wij enthousiast over de mogelijkheden die wij bieden om homeopathie te studeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag uitgebreider over de opleiding en hoe jouw persoonlijke leerweg eruit kan zien. Humane homeopathie opleiding. Veterinaire homeopathie opleiding. Homeopathie en Verloskunde. 2016 Homeopathie Academie Nederland.
Academie voor Klassieke Homeopathie Natuurgeneeswijzen Earth Matters.
Academie voor Klassieke Homeopathie Ben je op zoek naar een natuurlijke geneeswijze waarbij de unieke mens centraal staat? Kom dan Homeopathie studeren aan de Academie voor Klassieke Homeopathie. Homeopathie is een prachtige en krachtige herstelwijze voor iedereen, voor zowel lichamelijke, mentale als emotionele disbalans.
Online kopen van boeken over Homeopathie, Voeding, Natuurgeneeswijze en alternatieve geneeswijzen.
Shenzhou Open University of TCM. Terreel School voor Natuurgeneeskunde. Veterinair Homeopathie College Nederland. Academie voor Klassieke Homeopathie Zwolle/Amsterdam. De Academie voor Klassieke Homeopathie. Is een door de NVKH erkende beroepsopleiding, waar je in vijf tot zes jaar wordt opgeleid tot klassiek homeopaat.
Academie voor Klassieke Homeopathie Welkom.
De Academie voor Klassieke Homeopathie is een beroepsopleiding die mensen in vijf á zes jaar opleidt tot klassiek homeopaat. Wij geven les in Amsterdam én Zwolle. Het is onze visie dat het, om een goed genezer te kunnen zijn, noodzakelijk is dat je een gedegen kennis hebt van de mens in de breedste zin van het woord.
Academie voor Klassieke Homeopathie HBO Startpagina Facebook.
Wat zeggen de studenten over de Academie voor Klassieke Homeop. Interview Riek, docent Homeopathie Ethiek. Academie voor Klassieke Homeopathie HBO. Volgens mij hebben we straks een feestje. Academie voor Klassieke Homeopathie HBO heeft 4 nieuwe foto's' toegevoegd. Het is een feit.

Contacteer ons