Op zoek naar homeopathie voor dieren?

 
homeopathie voor dieren
Waarom dierenconsult Stephanie Peter Amsterdam en Den Haag.
Over de therapeute. Mijn naam is Stephanie Peter en ik ben afgestudeerd klassiek homeopaat voor dieren. Ik heb de vierjarige HBO opleiding aan de School voor Homeopathie te Amersfoort gevolgd en ben afgestudeerd in 2005. In 2008 heb ik bioresonantie toegevoegd aan mijn therapie-pakket.
Klassieke Homeopathie Dieren katten, honden, paarden.
Homopathie voor dieren is echter een aparte discipline binnen de klassieke homeopathie. Mijn partner Monique Cornelissen heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van dieren vooral katten, honden en paarden. Meer hierover kunt u lezen op de website Inacht Homeopathie voor Dieren www.inacht.nl.
Opleiding Homeopathie voor Dieren specialisatie SORAG Opleidingen en Cursussen.
Homeopathie voor Dieren specialisatie. De Specialisatiecursus Homeopathie voor Dieren is een vervolg op de Basiscursus Homeopathie voor Dieren. In de Specialisatiecursus worden de onderwerpen die aan de orde zijn geweest in de Basiscursus verder uitgediept en ook wordt er veel aandacht besteed aan de psyche van het dier, het belang van een goede voeding en een aantal aanvullende therapie├źn die kunnen worden toegepast bij de behandeling van dieren.
BKHD Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren.
kunnen met klassieke homeopathie worden behandeld. Hoe een klassiek homeopaat voor dieren werkt, kunt hier lezen. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor extra informatie of voor een afspraak. Wilt u weten of er een homeopaat voor dieren bij u in de buurt gevestigd is, kijk dan op de pagina praktijken.
Homeopathie voor dieren Vereniging Homeopathie.
Steeds vaker ontdekken veehouders de voordelen van homeopathie. Zeker met het oog op de toenemende antibioticaresistentie is homeopathie een veilig alternatief voor antibioticagebruik bij dieren. Het is een fantastische ontwikkeling dat steeds meer conventionele en biologische boeren overstappen op het gebruik van homeopathie voor hun kuddes koeien, schapen, geiten, varkens en kippen, en de resultaten zijn verbluffend.
Centaurea Homeopathie bij dieren.
In principe werkt homeopathie bij alle mensen en bij alle dieren en bij planten. Je hoeft er dus niet in te geloven. Wel is het belangrijk dat de homeopathische arts of dierenarts voldoende informatie krijgt om een goed werkend middel voor te schrijven.
klassieke homeopathie voor dieren.
Al onze dieren zijn onder behandeling bij Leonie en we zijn hier zeer tevreden over.Door haar ruime kennis en ervaring, hebben we al vele problemen kunnen oplossen.We zijn erg blij met Leonie in onze regio Mieke. De passie van Leonie. Klassieke Homeopathie voor dieren.
Untitled Left. Top. Main. Untitled Document. Document.
Klassieke Uw homeopathie dier voor stralend dieren. en gezond! Welkom bij de Homeopathische Dierenpraktijk Soest. links. Erkend lid. BKHD. Stg. VHN. Klassieke Uw homeopathie dier voor stralend dieren. en gezond! Welkom bij de Homeopathische Dierenpraktijk Soest. Hier staat de gezondheid van uw dier centraal.

Contacteer ons