Zoeken naar homeopathie friesland

 
homeopathie friesland
Natuurlijk Beter Homeopathie in Friesland.
Bevallen in Water. Homeopathie voor jongeren. Homeopathie voor volwassenen. Homeopathie voor ouderen. Homeopathie en acute klachten. Bevallen in Water. Homeopathie voor jongeren. Homeopathie voor volwassenen. Homeopathie voor ouderen. Homeopathie en acute klachten. Natuurlijk Beter Homeopathie in Friesland. Welkom bij Natuurlijk Beter.

Dit heeft mij aangezet om te gaan zoeken naar een studie waarin de mens als geheel werd gezien, en besloot ik de 6 jarige beroepsopleiding tot klassiek homeopaat te volgen, een natuurlijke geneeswijze met veel aandacht voor mensen. Ik ben mijn studie begonnen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal, na mijn verhuizing naar Friesland ben ik overgestapt naar het Kentcollege in Meppel. tegenwoordig Academie voor Klassieke Homeopathie.
Vereniging Homeopathie.
Van Lynden van Sandenburglaan 60. 3571 BD, te Utrecht. Russchen Arts voor homeopathie, AVIG VHAN. 7211 ME, te Eefde. Acupunctuur en homeopathiepraktijk Friesland. Hoomans Klassiek homeopaat, NVKH, NWP. Domela Nieuwenhuisweg 105. 9245 VD, te Nij Beets. Acupunctuur en homeopathiepraktijk Friesland.
homeopathie in friesland jouke vlietstra iriscopie en homeopathie.
Welkom op Friesland Homeopathie, de website van iriscopist en klassiek homeopaat Jouke Vlietstra. In het menu rechts vindt u informatie over iriscopie, homeopathie en consulten. Informatie voor het maken van een afspraak vindt u onder contact. Daar staat ook een routebeschrijving.
e.stallinga arts voor homeopathie en algemene geneeskunde.
De praktijk is in 1998 voortgezet in Friesland in een voormalig koetshuis omgeven door de bossen van Olterterp. Kenmerkend is de persoonlijke en zorgvuldige manier van werken. Elke behandeling is ge-baseerd op een uitgebreide persoonlijke analyse waarin alle aspecten die het welbevinden van de patiënt beïnvloeden samenhangend in beeld komen. Er wordt gestreefd naar een efficiënte en op resultaat gerichte behandeling, aansluitend op de reguliere gezondheidszorg. Centraal staan ondersteunende gesprekken op het gebied van leefstijl en levensvragen. Enna Stallinga heeft regelmatig de resultaten van verschillende homeopathische middelen in artikelen beschreven en besproken op congressen en seminars. Ook maakt ze deel uit van landelijke collegiale werkgroepen. Telefonisch spreekuur dagelijks tussen 0900-1000: uur, behalve op donderdag. Een afspraak maken kan tussen 1300-1330: uur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. t 0512-38 50 85 Of via. arts voor homeopathie en algemene geneeskunde.
Homeopathie Franka van Meel Arts voor Homeopathie.
De homeopathie is een prachtige geneeswijze gebleken om die balans te herstellen met het juist passende homeopathische geneesmiddel. Complementair aan de reguliere geneeskunde. Dat wil zeggen dat ook naast een reguliere behandeling de homeopathie ingezet kan worden. Homeopathie kan voor uiteenlopende indicaties succesvol ingezet worden, onder andere bij.:
Welkom op de Praktijk voor Homeopathie van dokter Zethoven Praktijk Dokter Zethoven.
Mijn naam is Rob Zethoven. Ik begon mijn medische loopbaan ooit als jonge, uiterst bevlogen huisarts in Oldeberkoop Friesland. Ik wilde uitsluitend het allerbeste voor mijn patiënten en stond 24 uur per etmaal voor ze klaar. Het enige waar ik ontevreden over was, was het feit dat dat veel kwalen niet zo konden worden behandeld als ik mij had voorgesteld. Vaak had de behandeling meer weg van pappen en nathouden. Ik voelde mij daar niet gelukkig bij. Dat was de reden dat ik op zoek ben gegaan naar andere en betere oplossingen. Bijvoorbeeld voor patiëntjes en patiënten met eczeem. Bijvoorbeeld voor de kinderen met oorontsteking of bronchitis, die steeds maar weer penicillinekuren nodig hadden. Ik vond de oplossing voor die problemen in de homeopathie!

Contacteer ons