Resultaten voor school voor homeopathie

 
school voor homeopathie
Het zogenaamde hbo-denkniveau van de School voor Homeopathie.
Dat mag natuurlijk: net als de School voor Homeopathie zonder NVAO-accreditatie mag roepen dat ze opleidingen op hbo-niveau aanbiedt, mag een studente zonder overigens waardeloos diploma in de schudverdunnerij roepen dat ze homeopaat is en vervolgens mensen en dieren behandelen.
Medische basiskennis HBO niveau.
Opleidingen voor praktiserend therapeuten. Onderdeel van de School voor Homeopathie. Medische Basiskennis MBK. Ons opleidingsinstituut leidt therapeuten op tot professionals met gedegen kennis van de menselijke anatomie, fysiologie en pathologie. Ervaren docenten stemmen lesmethoden en lesmateriaal af op de toepasbaarheid in de praktijk.
De School voor Homeopathie Amersfoort YouTube.
Een eerste korte introductievideo van de School voor Homeopathie te Amersfoort, NL. Er zijn verschillende studirichtingen, Humaan, Veterinair, Verloskunde. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Machteld Huber: Een nieuw, dynamisch concept van gezondheid Duration: 1706. MEDexperience 4734, views. Klassieke homeopathie studeer je bij de Academie voor Klassieke Homeopathie Duration: 1104.
School voor Homeopathie voor dieren Startpagina Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. E-mail of telefoon. Bekijk meer van School voor Homeopathie voor dieren op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van School voor Homeopathie voor dieren op Facebook.
School voor Homeopathie Scholing, nascholingen en bijscholingen.
De School voor Homeopathie. organiseert naast de 4-jarige homeopathie opleiding en de 2-jarige postgraduate, ook de versnelde Opleiding Medische Basis MBK en medische nascholingen. De opleidingen onderscheiden zich door kwaliteit, professionaliteit, topdocenten en een hoog slagingspercentage. Informatie Medische Basiskennis Opleiding.
Medische Basiskennis School voor Homeopathie Opleidingsinstituut De Kleine Parel.
Medische Basiskennis School voor Homeopathie. Versnelde 10-daagse opleiding Medische Basiskennis MBK. Deze 10-daagse opleiding is geaccrediteerd door CPION en is voor reflexintegratie behandelaren, holistische en reguliere therapeuten. Je gaat versneld door de medische stof en concentreert je op de nieuwe aanvullende eisen.

Contacteer ons