Zoeken naar school voor homeopathie

 
school voor homeopathie
Medische basiskennis HBO niveau.
Opleidingen voor praktiserend therapeuten. Onderdeel van de School voor Homeopathie. Medische Basiskennis MBK. Ons opleidingsinstituut leidt therapeuten op tot professionals met gedegen kennis van de menselijke anatomie, fysiologie en pathologie. Ervaren docenten stemmen lesmethoden en lesmateriaal af op de toepasbaarheid in de praktijk.
Het zogenaamde hbo-denkniveau van de School voor Homeopathie.
Dat mag natuurlijk: net als de School voor Homeopathie zonder NVAO-accreditatie mag roepen dat ze opleidingen op hbo-niveau aanbiedt, mag een studente zonder overigens waardeloos diploma in de schudverdunnerij roepen dat ze homeopaat is en vervolgens mensen en dieren behandelen.
CPIONMBK: en PSBK opleidingen op alfabet.
Gezondheidstherapeut, inclusief Medische basiskennis SHO Europese Academie Genk. Hypnotherapie en integrale psychosociale therapie PSBK SHO Academie Hypnos Bussum. Medische Basiskennis 25 EC SHO School voor Homeopathie Soest. Medische Basiskennis 40 ECTS SHO Energieschool.nl s-Hertogenbosch. Medische Basiskennis 45 EC SHO School voor Homeopathie Soest.

Stichtingen die CPION vertegenwoordigt. Medische en Psychosociale Basiskennis. Snel opleiding zoeken. School voor Homeopathie. 3765 XX Soest. 035 656 08 85. De met gemarkeerde opleidingen voldoen aan de PLATO eindtermen. Medische Basiskennis 25 EC SHO. Medische Basiskennis 45 EC SHO.
School voor Homeopathie Scholing, nascholingen en bijscholingen.
Over de bestaande homeopathie opleidingen. 2-jarige vervolgopleiding in 3 blokken. Agenda themadagen homeopathie. Behaal een CPION erkend diploma. De School voor Homeopathie. organiseert naast de 4-jarige homeopathie opleiding en de 2-jarige postgraduate, ook de versnelde Opleiding Medische Basis MBK en medische nascholingen.
Medische Basiskennis School voor Homeopathie Opleidingsinstituut De Kleine Parel.
Medische Basiskennis School voor Homeopathie. Versnelde 10-daagse opleiding Medische Basiskennis MBK. Deze 10-daagse opleiding is geaccrediteerd door CPION en is voor reflexintegratie behandelaren, holistische en reguliere therapeuten. Je gaat versneld door de medische stof en concentreert je op de nieuwe aanvullende eisen.

Contacteer ons